ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | Tax Digital Hub
15399
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15399,bridge-core-2.9.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-27.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

Με συνέπεια, ευελιξία και πλήρη εχεμύθεια, είμαστε δίπλα στον πελάτη παρέχοντας βάση των αναγκών του, την κατάλληλη λογιστική καθοδήγηση.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας διαφορετικούς κλάδους επιχειρήσεων, είμαστε διαρκώς ενήμεροι για τα θέματα της φορολογικής νομοθεσίας και σας παρέχουμε την κατάλληλη λογιστική υποστήριξη για την εύρυθμη λειτουργία και την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & E-SHOP

Ο σχεδιασμός μιας σύγχρονης και λειτουργικής ιστοσελίδας, φιλικής προς τις μηχανές αναζήτησης, θα φέρει μεγαλύτερη απήχηση κοινού και  θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της.

DIGITAL MARKETING & SOCIAL MEDIA

Tο Social Media Marketing είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής των επαγγελματιών για την προβολή των επιχειρήσεών τους.

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης δεν είναι πλέον like & share. Είναι εργαλεία που το καθένα από αυτά απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ & ΟΑΕΔ

Αναλαμβάνουμε την υποβολή αιτήσεων και την παρακολούθηση επιδοτούμενων προγραμμάτων που απευθύνονται για νέες ή και υφιστάμενες επιχειρήσεις. Δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου για την αίτηση χρηματοδότησης.